zaterdag 16 februari 2013

Vrijdag rond 17:00, week 5


Vrijdag 15 februari 2013, regen, 0 graden

Het gras is drassig, er liggen plassen, de achtergrond is een beetje mistig. Regen! Het is net niet meer aan het vriezen, al ligt er nog wel wat ijs. Een heel dun laagje, net dik genoeg voor de eendjes. Ik dacht, ik maak een leuke foto van alle eendjes op het ijs (het waren er veel meer). Maar dit zijn verwende eenden! Zodra ze me ontdekten op het bruggetje kwamen ze in beweging,  hop het water in! Helaas had ik geen brood bij me, dus zwommen en klauterden ze weer terug naar hun veilige plekje op het ijs.

(Klik hier  voor de vorige 4 weken)


2 opmerkingen:

 1. Hoi Tabitha,

  Bedankt voor je reactie op m'n blog.
  Je vroeg me welke film de kinderen keken.
  Ik had een film van de bieb geleend: Secretarian, over een paard...maar toen we 'm in de dvd-speler stopten deed niets het meer.
  Een van de meisjes vertelde toen dat er een film op de televisie kwam van Suske en Wiske. Die hebben ze toen gekeken....allemaal enthousiast maar het zou niet mijn keus zijn geweest....
  De kinderclub die jij draait, zijn dat kinderen uit christelijke gezinnen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn nieuwsgierigheid is bevredigd;). Ik snap dat ze allemaal enthousiast waren over die film.
   De kinderen op de kinderclub komen niet uit christelijke gezinnen. Het is allemaal helemaal nieuw voor ze! Ik woon in Rottedam-Zuid tussen allemaal Antilliaanse, Surinaamse, Marokkaanse en Turkse gezinnen. Vaak gezinnen met veel kinderen. Deze kinderen zijn meestal ontzettend open en eerlijk en erg toegankelijk voor het evangelie en de verhalen over de Here Jezus! Geweldig werk om te mogen doen!

   Verwijderen