About me


Beste Lezer!

Welkom op mijn blog. Mijn naam is Tabitha, ik ben geboren in 1982, woon in Breda. Dit is mijn blog over mijn passies, de "Joys" van mijn leven. En dat zijn er een heleboel:


Kinderclub
Kinderwerk, het is geweldig om te doen, kinderen zijn zo open en eerlijk (en grappig;). Ook het voorbereiden van een verhaal, de werkjes, de objectles, de liedjes en de bijbeltekst geeft veel stof tot nadenken en bemoedigt ook mij! Ik hoop momenten met jullie te delen, en ook foto's van en informatie over het fantastische kinderwerk materiaal dat er tegenwoordig beschikbaar is.

Klik hier om een overzicht van kinderwerk-berichten te zien.


BoekenIk houd ontzettend veel van boeken. Kinderboeken, non fictie-boeken, pastoraat boeken, kookboeken, hobbyboeken, mooi vormgegeven boeken, boeken met een goede inhoud en briljante schrijfwijze. Ik schrijf over de boeken die ik geweldig vond als kind, over boeken die mijn speciale interesse hebben, boeken waar ik een recensie over geschreven heb en over boeken die ik heel graag zelf wil hebben. Boeken, boeken, boeken... Ik ben zo blij dat ze er zijn!

Nieuw is voor mij het schrijven van recensies, ik vind het geweldig om te doen!

Klik hier om een overzicht van boeken-berichten te zien.


Mijn lievelingsbijbelteksten


De Bijbel is geweldig! Wat een bemoediging, aansporing, vermaning, aanscherping, troost, inzicht en houvast is er te vinden in Gods Woord. Ik deel graag mijn lievelingsteksten met jullie!

Klik hier om een overzicht van mijn lievelingsbijbelteksten te zien.

Veel plezier met rondkijken op Tabjesjoy! 

4 opmerkingen:

 1. Leuk, je hebt je blog ook helemaal geordend! :-) Super! Leuk om te zien dat je zoveel dezelfde interesses hebt als ik. Ik blijf je berichten met plezier tegemoet zien! Enne.. als de Sjofar iemand extra nodig heeft om boeken te lezen....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hee... dat is eigenlijk wel een goed idee, we hebben best veel leesexemplaren en niet genoeg mensen om ze te lezen. Vind je het ook leuk om recensies te schrijven? Want dan ga ik even informeren of een 'buitenstaander';) gezellig mee mag doen op onze blog! En ja... ik houd van orde. Ik word er rustig van, vandaar mijn gestructureerde blog per onderwerp. Leuk, leuk, dat je de zelfde interesses hebt! Ik volg jouw blog met plezier!

   Verwijderen
  2. Kan ik ook even per mail reageren op wat je zegt over recensies schrijven enzo? Ik kan je mailadres nergens vinden... Die van mij is in ieder geval flourishlikeapalmtree@gmail.com.

   Verwijderen
  3. Ja hoor dat kan, dit is mijn mailadres: tabjesjoy@gmail.com (ik zie dat mijn contact pagina het niet doet... )

   Verwijderen