dinsdag 26 februari 2013

Gastblog bij Family Nights - De Bijbel voor Jou


Dit is mijn favoriete kinderbijbel.

'De Bijbel voor Jou' door J.H.Mulder-van Haeringen.

Wil je weten waarom? Klik hier voor mijn recensie op Family Nights!

2 opmerkingen:

  1. Wij lezen al jaren met onze kinderen uit deze bijbel. Er is nu ook een versie uit voor oudere kinderen (De bijbel voor jullie, dacht ik), daar wil ik nu eens naar kijken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Klopt, De Bijbel voor Jullie! Die heb ik ook (want ja... de 'Bijbel voor Jou' is mijn favoriete bijbel en werken in een christelijke boekhandel... dan kan ik de 'Bijbel voor Jullie' door dezelfde schrijfster natuurlijk niet laten staan;).

      Ook een geweldige bijbel! Er staat heel veel informatie in, zelfs aparte blokjes met achtergrond informatie. De bijbel wordt behandeld aan de hand van personen. Het begint bij Adam, Noach,Abraham etc tot aan Bartimeus, Zacheus, Jozef van Arimathéa, Thomas, Paulus en Johannes. Ze beschrijft de levensverhalen vanuit een gezichtshoek: het maken van keuzes. Kiezen ze voor of tegen God? En wat zijn de gevolgen van deze keuzes. Ook weer echt een aanrader, deze Bijbel voor Jullie1

      Het is een bijbel voor wat oudere kinderen dan de Bijbel voor Jou, maar ik gebruik hem heel vaak bij het voorbereiden van de bijbelvertelling. De schat aan achtergrondinformatie, daar ben ik heel blij mee!

      Verwijderen