dinsdag 19 maart 2013

Winactie: boekje "Jezus is opgestaan"


Op mijn boekenplank staat het boekje "Jezus is opgestaan". Het is een verhaal uit de Kijkbijbel, getekend door Kees de Kort. De platen in dit boekje zijn extra groot.

Ik kijk er met plezier naar. Elke keer lees ik "Jezus is opgestaan"! 'Ja' denk ik, 'Hij leeft, Hij is gestorven voor mijn zonden en weer opgestaan. Hij heeft de dood overwonnen! Omdat Hij leeft kan Hij mij elke dag helpen.' Ik word er zo blij van.

En dit gun ik mijn lezers ook. Daarom heb ik nog een exemplaar van dit boekje gekocht om weg te geven aan één van jullie. (Zie onderaan deze blogpost hoe je dit boekje kunt winnen!).

Naast een bemoedigend boekje is het ook heel geschikt om (voor) te lezen,  of om het verhaal van de Kruisiging en de Opstanding te vertellen met behulp van de illustraties. Ook is het boek goed te gebruiken als evangelisatie materiaal. En natuurlijk is het een mooi cadeau om weg te geven!

Het boekje begint bij Getsemane en eindigt bij de verschijning van Jezus aan de discipelen. Hier zijn een paar van de plaatjes.

Mooi he?!

Eén gelukkige lezer kan "Jezus is opgestaan" winnen. Dit is alles wat je hoeft te doen:

Geef hieronder, in een een reactie, aan dat je het boekje graag wilt winnen!

Ik schrijf de namen op papiertjes, ze gaan in een mandje en ik laat dinsdagavond één van de clubkinderen een papiertje pakken. Dus reageren kan tot dinsdag 26 maart 18:00. Ik zal woensdagochtend de winnaar bekend maken op mijn blog.

Veel succes!


Iedereen kan mee doen aan deze actie! Ik verstuur het boekje de wereld over als dat nodig is;)! 

Ik kan het niet laten om ook nog één van mijn lievelingsliederen met jullie te delen:


"Omdat Hij leeft, ben ik niet bang voor morgen.
Omdat Hij leeft, mijn angst is weg.
Omdat Hij leeft, Hij heeft de toekomst.
En het leven is het leven waard, omdat Hij leeft!"


De zondagschool zingt "Omdat Hij leeft"

5 opmerkingen:

  1. Oh, ik herinner me die boekjes van vroeger, ik heb er veel gelezen. de illustraties zijn zo mooi! Leuke give-away dus...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, graag wil ik dit boekje winnen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik zet even zelf Liesbeth in dit rijtje erbij, zij heeft gereageerd via Facebook;)

    BeantwoordenVerwijderen